Koostisosad:
3 suurt rabarberit
100g hapukoort
4muna
200g muretaigent( külmutatud)
suhkurt
Valmistamine:
Puhastada rabarberid, tükeldada ja segada suhkruga siis ei tundu nii hapud koogis ja lasta 20 min seista . Sulatatud taigen panna vormi ja Eel küpsetada 200 C juures 10 min.
Rabarberile lisada munad / hapukoor ja natuke ka suhkurt, segada kõik ühtlaseks massiks. Kui taigna eelküpsetus aeg on läbi siis võtta ahjust ja valada peale rabarberi - hapukoore segu ühtlaselt.
Küpsetada 200C juures 30-35 min kuni kook on kuldpruun. Enne serveerimist lasta kook jahtuda ja taheneda.
Serveerida jahtunult.
NB! Kuigi kookide küpsetamine pole minu amplua katsetan ikkagi.
Head maitsmist
No comments:
Post a Comment