Thursday, May 24, 2012

Hapukoore- Rabarberi kook

Koostisosad:

3 suurt rabarberit
100g hapukoort
4muna
200g muretaigent( külmutatud)
suhkurt











Valmistamine:

Puhastada rabarberid, tükeldada ja segada suhkruga siis ei tundu nii hapud koogis ja lasta 20 min seista . Sulatatud taigen panna vormi ja Eel  küpsetada 200 C juures 10 min.

Rabarberile lisada munad / hapukoor ja natuke ka suhkurt, segada kõik ühtlaseks massiks. Kui taigna eelküpsetus aeg on läbi siis võtta ahjust ja valada peale rabarberi - hapukoore segu ühtlaselt.

Küpsetada 200C juures 30-35 min kuni kook on kuldpruun. Enne serveerimist lasta kook jahtuda ja taheneda.

Serveerida jahtunult.

NB! Kuigi kookide küpsetamine pole minu amplua katsetan ikkagi.

Head maitsmist

No comments:

Post a Comment