Kõik toidud,mida ma siia üles panen saab valmistada lihtsalt ja kiirelt. Head proovimist ja katsetamist.
Wednesday, May 2, 2012
Cannellonid
Minu lemmiktoit
15 cannelloni toru
1pk hakkliha
1 väike sibul
1pk riivitud juustu( mozzarella juust)
1pk knorr bolognese kaste(pulbrit)
Maitsestamiseks:ketzupit( Henz),sool, pipar
Fetajuustu
Valmistamine:
Kuigi pakipeal on kirjas, et võib täidis panna kohe torudesse soovitan eelnevalt pasta torud ikkagi keeta ca 5min läbi siis ei jää hiljem kõvaks.
Praadida hakkliha, koos sibulaga ja kui hakkliha on küps siis viimases järgus lisada ketzup,fetajuust ja segada läbi. Panna jahtuma
Vastavalt õpetusele valmistada bolognese kaste ja valada vormile nii,et täidetud canneloonid saaksid kastmes küpseda. Kastmele võib lisada natuke soola ja ketzupit siis on kaste maitsvam.
Täita canneloonid hakkliha seguga ja asetada vormi bolognese kasmesse, järgi jäänud hakkliha massi võib panna canneloonide peale juustu alla. Kõige peale panna juustu ja mida rohkem seda parem seda juustusem kõik jääb.
Küpsetada 180-200 C juures ca 4o min
Serveerida soojalt kuid väga hea on ka külmalt.
Head nautimist!
Labels:
Pasta
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment