Monday, May 7, 2012

Kanapada Ürdi/küüslaugu saiaga

 Hõrk Kanapada( 1-le)

1tk maitsestatud kanarind/ 2tk-koivad( võib olla ka maitsestamata)
1/2 Punast paprikat
2tk  keskmist kartulit
2 tk  keskmist porgandit
3loorberi lehte







Valmistamine:

Pane kanatükid potti vähesesse vette  ja keemisel lisada veel 0.5l vett,lisada keemisel soola ja keeta kuni on poolküps,lisada juured puhastatud tükeldatud kartulid/porgandid& paprika. Kui tundub, et jääb liiga paksuks pada siis lisada natuke vett kuid siis ka kohe maitsestada.
Vee asemel vb kasutada ka alguses kanapuljongit.


Kartul lõikuda suuremateks tükkideks sammuti porgandid viilutada ca 3cm läbimööduga sektorid, või kuidas endale meelib.
Parika tükid võivad olla väiksemad.
Kellele meeldib siis vb ka eelnevalt korraks praadid porgandid ja paprika- vastavalt maitseeelistustele.

Kui kartul ja porgand on küpsed siis eraldada kanaliha kontidelt ja lisada loorberi lehed, lasta podiseda veel 5min vajadusel lisada ka soola.
minule meeldib kui porgand on natuke krõmps, kuid kõik võivad teha nii nagu neile meeldib.

Serveerida koheselt ja kõrvale võtta krõbedaid Ürdi/küüslaugu saiu.( kui ise ei ole teinud siis sobivad ka sügavkülmutatud )

Head nautimist

PS! Üks minu lemmik toite kuna ei koorma kõhtu, maitseb hästi  ja toitev- sobib just neile kellele meeldivad kanatoidud.

No comments:

Post a Comment