Thursday, May 3, 2012

Penne Pasta Bolognese kastmega

Penne Pasta Bolognese kastmega

1inimesele

200g Penne makaroonid
50g hakkliha
maitseained( sool, pipar, natuke teravat ketzupit)

1pk Knorr Bolognese kaste pulbrit.





Valmistamine:

Penned panna keema vette kuhu on lisatud soola ja natuke õli, et penned kokku ei kleepu. Keeta kuni on küpsed.

Praadida hakkliha, maitsestada soola/pipraga ja maitselisamiseks natuke Hot ketzupit.

teha eelnevalt vastavalt õpetusele Bolognese kaste,lasta keeda ca 5 min võib juurde panna veel tavalist ketzupit siis ei jää nii hapu maitse kastmele.

Segada kaste/ hakkliha kokku ja lasta veel haududa, et maitsed seguneksid.

Serveerida soojalt ja lisandiks võib juurde lisada saltit vastavalt maitsele.

Head isu!

No comments:

Post a Comment