ca 6-7 le
1lõhefilee
Sinepi( oleneb maitsest, vb kasutada lahjemat või kangemat vastavalt enda eelistustest) minu lemmik Meira Vägeva sinapi
Mett( soovitavalt vedelat) siis ei jää tükke sisse.
Pasta jaoks:
Pastat
sinihallitusjuustu
peale hapukoort/ ketzupit( Heinz)
Valmistamine:
Puhastada filee luudest, uimedest ja panna lauale, Samal ajal segada valmis sinepi/ mee segu.
Katta seguga filee tervenesti vastavalt maitsele kui paksult.mida paksemalt seda intensiivsem ja tugevam maitse jääb.
See järel panna 5 tunniks seisma külmkappi.
Ahi eelsoojendada 180 C -ni.
Enne kui lõhe panna plaadile piserdada õli ja natuke soola et nahk ka saaks maitsestatud. Asetada lõhe pannile ja ahju ca30-35min.
Penned panna eelnevalt soola/ õliga maitsestatud vette ja keeta kuni on pehmed, Kurnata ja viimases järgus viilutada juustu ja lasta kaane all sulada ca 5 min ja segada läbi.
Serveerida soojalt.
Head Nautimist
No comments:
Post a Comment