Koostisaineid: (2-le)
2 suitsuliha konti
2tk kesmist porgandit
2tk keskmist kartulit
50 g rohelisi läätseid
Valmistamine:
Pool potti vett, aja keema,lisada enda maitse järgi soola.
Läätsed vb eelnevalt külmas vees ligundada nii kaua kui vesi keema läheb siis ei pea supp nii palju keema. Kuid võib ka otse panna keevasse vette. Läätsede keemisel korjata vaht leemelt.
Puhastada ja koorida kartulid & Porgandid. Kartulid pilkuda suuremad tükid ja porgandid pilkuda rõngad. Kui juba porgant/ kartul küpsed lisada liha ja keeta veel kuumusel ja hiljem võtta liha kontidel.
Kui eelnevalt on piisavalt soola pandud siis rohkem ei peaks panema, kuna lihakondid on reeglina soolased.
Süüa soojalt. !
Head isu.
No comments:
Post a Comment