Thursday, August 2, 2012

Sinepimaitseline Lihakaste paprikaga

Koostisained:
1pk Guljazzi lihatükke
1tk paprikat
mahedat Meira Sinepit
1/2 puljongikuubikut( lihamaitselist)
2spl kollast kastet( blue Band)
vett
Maitsestamiseks:
sool/pipar









Valmistamine:

Panna liha pannile praadima, maitsestada soola/ pipraga, praadida kuni liha on muutnud värvi ja pruunistub. Kui on näha, et liha on juba ühtlaselt pruun,lisada sinep ja segada läbi ja lasta 10 min seista, et sinepi maitse imenduks lihasse. Võtta  kopsik kus saaks kastet edasi valmista  ja lisada  õli ja puljongi kuubik, valada peale vett,nii et liha on veega kaetud ja lasta kaane all haududa ja podiseda 15 - 20 tulel ( nr 5 võimsusel

Sama ajal pesta/puhastada paprika teha ribad ja käepärased tükid, Tükid lisada lihale ja edasi haududa lasta. Lõpuks lisada kasme pulber ja segama kuni enam ei ole tükke ( vb ka eelnevalt veega läbi segada). Segada ühtlaselt ühtlaselt kuni on ilus ühtlane kaste.


Serveerida ; värske kartuli või riisiga, kuumalt

Head isu

1 comment: