Koostisained:
1pk Guljazzi lihatükke
1tk paprikat
mahedat Meira Sinepit
1/2 puljongikuubikut( lihamaitselist)
2spl kollast kastet( blue Band)
vett
Maitsestamiseks:
sool/pipar
Valmistamine:
Panna liha pannile praadima, maitsestada soola/ pipraga, praadida kuni liha on muutnud värvi ja pruunistub. Kui on näha, et liha on juba ühtlaselt pruun,lisada sinep ja segada läbi ja lasta 10 min seista, et sinepi maitse imenduks lihasse. Võtta kopsik kus saaks kastet edasi valmista ja lisada õli ja puljongi kuubik, valada peale vett,nii et liha on veega kaetud ja lasta kaane all haududa ja podiseda 15 - 20 tulel ( nr 5 võimsusel
Sama ajal pesta/puhastada paprika teha ribad ja käepärased tükid, Tükid lisada lihale ja edasi haududa lasta. Lõpuks lisada kasme pulber ja segama kuni enam ei ole tükke ( vb ka eelnevalt veega läbi segada). Segada ühtlaselt ühtlaselt kuni on ilus ühtlane kaste.
Serveerida ; värske kartuli või riisiga, kuumalt
Head isu
Kusjuures, see on niii hea kaste :) 5+
ReplyDelete